Boudewijn Dupont

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Find Peace

Tentoonstelling van 3 tot en met 23 juni.
Open van 3 t.e.m. 6 juni, van 9 t.e.m. 12 juni en van 16 t.e.m. 23 juni, van 13u tot 19u.
Alle andere dagen enkel op afspraak na 17u via 0467/05.14.63.

Vernissage op donderdag 9 juni van 13u tot 23u - dit is de verjaardag van exposant Boudewijn Dupont!
Iedereen welkom voor een glaasje en een hapje.


Zijn we als mensheid in de juiste richting aan het evolueren? We worden dagdagelijks geconfronteerd met stress, drukte, spanning, angstaanvallen en we lijken dit normaal te gaan vinden. Daarnaast komen we net uit een tweejarige Coronacrisis en rollen we gelijk in een nieuwe oorlogscrisis met een Russische invasie in Oekraïne, dicht bij huis. 
Natuurlijk hebben we de wereldproblemen niet altijd zelf in de hand, maar ons recht op vrijheid en eigen innerlijke rust moeten we blijven claimen. Met een open vizier de wereld anders durven te bekijken en gewoon eens stilstaan bij de schoonheid die ons omringt. Rust en vrede vinden door simpelweg te luisteren naar de natuur. In deze Fine-Art Foto Tentoonstelling tracht Natuurfotograaf Boudewijn Dupont dit visueel zichtbaar te maken.

Boudewijn Dupont werd in 1973 geboren als jongste in een gezin van zeven zonen. Hij is vernoemd naar koning Boudewijn I van België, die zijn Peter was. Al heel zijn leven is hij gefascineerd door fotografie en natuur. Hiervoor reist hij naar natuurgebieden over de wereld. Gesteund door zijn lieve vrouw Kim Ciers en zijn geweldige kinderen: Viktor, Charlotte en Marie-Julie, vecht hij tegen de verstoring van ons ecologisch evenwicht. De mentale ingesteldheid van de mensheid, de opwarming van de aarde en het uitsterven van belangrijke diersoorten zijn drie gigantische speerpunten in zijn zoektocht naar mooie beelden die kunnen ontroeren om deze boodschap kracht bij te zetten. Hij deelt graag zijn Fine-Art fotografische kunst met het grote publiek tijdens nationale en internationale exposities en steunt relevante goede doelen. Op zijn Instagram account heeft hij meer dan 16.000 volgers.

Fine-Art Fotografie op Aluminium in wereldwijde Limited Editions met Echtheidscertificaat

Meer informatie: www.boudewijndupont.com