Sebastien Le Clef

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
foto

Tentoonstelling van 27 mei tot en met 2 juni.
Open op vrijdag 27 mei van 11u tot 20u, op zaterdag 28 en zondag 29 mei van 11u tot 18u en van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni van 11u tot 20u.
 

Mijn naam is Sebastien Le Clef, een 27-jarige kunstenaar uit Brasschaat.

Sinds kinds af aan ben ik verwonderd door het tekenen. De aantrekkingskracht werd groter naarmate ik niet alles meer in woorden kon uitleggen, noch begrijpen. De zoektocht zette zich voort en mijn taal had ik meer en meer gevonden. De taal van het gecreëerde beeld.

Het proberen in mijn kunst is weggevallen en er rest enkel nog het buikgevoel. Typerend zijn de primitieve patronen die gecombineerd worden met een abstract ritme. De kracht van het oergevoel gebalanceerd door spaties witruimte geven de werken een draagvlak dat steeds de diepere lagen van onze persoonlijkheid aanspreekt.
Het werk dat ik maak is zeer intuïtief, volledig onwetend waar naartoe met het buikgevoel als voornaamste kompas.  

De erkenning van de werken weerspiegelt in de kijker met als gevolg dat we beiden de vruchten plukken. Lijn per lijn, kleur naast kleur, alles wat een mens mens maakt.

Het doet me veel deugd om dit te delen met anderen zodat we kunnen bijleren van elkaar en samen kunnen genieten van een vleugje kunst en een leuke babbel.

Welkom!

Website: https://leclefartgallery.com/
Mailadres: sebastien.leclef@hotmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/leclefsebastien/