Nieuwsbrief juli 2022

  • Time to read less than 1 minute
foto


SPRNG

Tentoonstelling van vrijdag 1 tot en met donderdag 7 juli 2022.
Elke dag open van 11u tot 18u.
 

Van veel naar weinig.
SPRNGs werk wordt bewoond door fictieve, androgyne persona (soms van kinderlijke naïviteit) die een primaire universele vorm van menselijkheid belichamen. 
Deze avonturen op papier en doek in mixed media, lijken luchtig maar altijd fragiel en verstild. Ingetogen of… in een freeze?


 
 


 


Ralph Posset

 

Tentoonstelling van woensdag 27 tot en met zondag 31 juli.
Elke dag open van 12u tot 18u.

 

Ralph Posset is bekend is om zijn spraakmakende kunstacties/performances waarbij geen kunsthuisje heilig is. Dit heeft hem nationaal en
internationaal veel media-aandacht opgeleverd. Ook zijn kunstwerken zijn echte blikvangers.
Posset maakt kunstwerken in series. Zijn Meltdowns zijn gewild bij verzamelaars en liefhebbers in binnen- en buitenland. Het zijn kunstwerken die letterlijk in een oven zijn gesmolten maar in metaforische zin de toestand van de wereld duiden als een ‘mental meltdown’.
In de serie LOVE vind je Possets liefde voor tegenstellingen in zijn meest simpele maar ook meest krachtige vorm:
een pistool getekend met enkel en alleen het woord LOVE. Een werk dat in al zijn eenvoud toch een conversation piece is.
In Possets kunstwerken vind je exact dezelfde onderwerpen als in zijn performances: Absurdisme, ironie, tegendraadsheid en een mengelmoes van knipoog en ernst.
Ralph Posset heeft al tientallen exposities op zijn naam staan waaronder ook museale tentoonstellingen. Zijn werken worden onder meer verkocht in galeries in Duitsland, België en Parijs.

 


 

Komende tentoonstellingen :

Paul Hofman - 'Free Art' (5 - 18 augustus)
Jan Stuer (19 - 25 augustus)
Sien Moons - 'Phases' (26 - 29 augustus)